Reuzeleuk! Vrijwilligers gezocht

Het kan je niet zijn ontgaan! Leeuwarden krijgt groots bezoek.

Augustus 2018 zal volledig in het teken staan van De Reuzen van Royal de Luxe die voor het eerst in Nederland zijn. 17, 18 en 19 augustus zal het theatergezelschap uit Frankrijk met haar Reuzen een spectaculaire show opvoeren met als podium onze mooie provincie hoofdstad Leeuwarden. Wij zijn er reuze trots op dat wij dit wereldberoemde gezelschap in Leeuwarden mogen verwelkomen! We zeggen de wereld want vergis je niet, dit fantastische theatergezelschap en hun prachtige Reuzen zijn wereldberoemd! Van Chili tot Canada, van Australië tot China, in Afrika en natuurlijk Europa.

ZONDER JOU KUNNEN WE NIET BEGINNEN! Echt niet!

Wij hebben jouw hulp nodig om dit grootse, meeslepende en unieke evenement tot een nóg groter succes te maken dan het al is. Help ons om het gezelschap en de wereld te laten zien wat wij met z’n allen kunnen in Friesland en Leeuwarden. Wordt onderdeel van De Reuzen-familie en geef het gezelschap het gevoel dat zij onderdeel uitmaken van onze mooie Leeuwarden- Fryslân 2018 familie!

Wij hebben veel vrijwilligers nodig! Hoe we je gaan inzetten zal afhankelijk zijn van verschillende factoren.

Omdat je veel zult lopen en lang moet kunnen stilstaan, is het in ieder geval belangrijk dat je dat fysiek aankunt. Daarbij zijn de volgende factoren erg belangrijk;

– Je bent alle drie de voorstellingsdagen, 17, 18 én 19 augustus, beschikbaar.

– Je bent fysiek in goede conditie en kunt lang lopen en staan, ook bij 30 Celsius.

– Je spreekt in ieder geval Engels, Frans is heel fijn, Duits is mooi meegenomen.

– Je kunt aanwezig zijn bij de repetities in augustus (data volgen later).

Je kunt je aanmelden door je aan te melden als vrijwilliger met een mail aan: hansvanderschaaf@2018.nl

ZONDER JOU KUNNEN WE NIET BEGINNEN!

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de stad Nantes en het Franse Ministerie van Cultuur en Communicatie (via Royal de Luxe).