City Proms

Muziektheatercircus voor mensen met en zonder beperkingen. Doe ook mee met ANDERS! Wil je muziek maken, dansen, zingen, acrobatische acts leren, componeren en samen een voorstelling maken? Vind jij ook dat iedereen erbij hoort?

In een tijd waarin veel verdeeldheid heerst in de politiek kan er maar één antwoord zijn en dat is: Inclusie! We gaan een professionele voorstelling maken voor mensen met en zonder beperkingen die uitgevoerd wordt in de openlucht op 24 of 25 juni 2017 op het klassieke muziekfestival CityProms in Leeuwarden.

Wij zoeken jonge makers, musici, regisseurs, dirigenten, componisten en alle soorten spelerssolisten, acteurs, dansers, koorzangers en onverwachte leiders. Professioneel of niet professioneel, het kan allemaal.

ANDERS! wordt in samenwerking met specialisten van CityProms begeleid door een zeer ervaren team uit Engeland. Het zijn Claire Hodgson, directeur Diverse City en Jamie Beddard, directeur Extraordinary Bodies, twee Britse gezelschappen, die meer dan 10 jaar ervaring hebben om professionele producties te creëren met validen en anders validen.

Het ANDERS! muziek-theater-circus-project is open voor iedereen. Het is ook open voor begeleiders en artiesten zonder beperkingen. Mensen met diverse beperkingen, verstandelijk en lichamelijk en combinaties ervan. Wij vinden die combinaties ervan. Wij vinden die combinaties heel belangrijk voor de empowerment van alle spelers.

Je bent initiatiefrijk, creatief, flexibel, sociaal vaardig. Je hebt affiniteit met de doelgroep, met theater, dans, circus of muziek maken, componeren, technische productie. We willen nadrukkelijk een inclusieve productie ervan maken, dat betekent dat je zij aan zij staat met mensen met en zonder beperking. Je denkt ook na over het grotere verband waarbinnen de werkzaamheden plaatsvinden. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het leuk om samen te werken en om te organiseren. Het is fijn als je initiatiefrijk bent, we vragen wel dat je altijd communiceert met de mensen die we daarvoor aanwijzen.

John Doe